Poziv na učešće u tribini u okviru projekta “Zajedno korak napred”

Poštovani,
Udruženje osoba sa invaliditetom Beograd vas poziva da učestvujete na javnoj tribini – skupu koji se realizuje u okviru projekta “Zajedno korak napred” koji finansira GO Palilula, koji se održava 04.11.2015 od 11 do 13 časova u Ustanovi kulture Palilula Mitropolita Petra br 8 (NU Braća Stamenković )

Tribina: Zdravlje i sport osoba sa invaliditetom u lokalnoj sredini GO Palilula

Cilj projekta je umrežavanje, jačanje i osnaživanja organizacija osoba sa invaliditetom, podizanja nivoa međusobne saradnje i povećanja kapaciteta za realizaciju međusobnih projektnih aktivnosti. To je istovremeno i preduslov za snažniji nastup u javnosti i pred donatorima, i veći uticaj na promenu položaja OSI u lokalnoj sredini – GO Palilula i teritoriji grada Beograda.

Primarni cilj ovog projekta je umrežavanja i jačanja organizacija osoba sa invaliditetom, podizanja nivoa međusobne saradnje i povećanja kapaciteta za realizaciju međusobnih projektnih aktivnosti koje rešavaju njihove aktuelne probleme.
Gost tribine biće Nenad Stekić, legenda jugoslovenskog i srpskog sporta, višestruki svetski prvak u skoku u dalj.

“Zdravlje i sport osoba sa invaliditetom u lokalnoj sredini Gradske opštine Palilula”. Zajedno sa njime tribini će prisustvovati i reprezentativka u košarci Ljiljana Stanojević. Oni će, zajedno sa dr Vojinom Vidanovićem, dr Gordanom Božović i predsednikom GOS Beograda Markom Dimitrijević i psihologom Verom Kondić učesnicima tribine govoriti o motivacijama za osnaživanje organizacija osoba sa invaliditet i potrebi da oni svojim aktivizmom utiču na poromenu sopstvenog položaja i statusa u lokalnoj sredini. Svojim dolaskom podržite Udruženje osoba sa invaliditetom

Prijave za učešće slati na email: udruzenjeosibeograd@gmail.com, najkasnije do utorka 03.11.2015 do 12 časova.

Uz prijavu dostavite sledeće podatke:
ime prezime, naziv organizacije koju predstavljate i kontakt telefon ili email

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *