DSC_7602_resize

Zavrsna konferencija

Obavestavamo Vas da je u utorak 2.6.2020. Udruženje osoba sa invaliditetom Beograd održalo zavrsnu konferencija programa   “Zajednickim snagama za bolje sutra” koji je finansirao grad Beograd  -Sekretarijat za Socijalnu zaštitu.
Konferencija je odrzana u velikoj sali uprave grada, Trg Nikole Pasica 6. u 11h
Pridrzavali smo se mera uredbe Vlade Republike Srbije povodom opasnosti od sirenja virusa i vodjeno je racuna o socijalnom distanciranju a na ulazu u salu svim prisutnima su podeljene maske za lice.
Na konferenciji su govorili:

  • Gordana Pusara
  • Milka Raicevic
  • Biljana Talijan, Vasic

Gordana Pusara predsednik udruzenja koja je predstavila rad na  programu, desavanja i partnere, a takodje su predstavljeni i donatori  programa.

Programom su realizovani

Odrzana je obuka pedikir manikir – 5 učesnika je osposobljeno za zvanje  pedikir manikir da mogu samostalno da obavljaju te poslove 

5 osi je zavrsilo informaticku obuku 

10 osi je proslo  ATP  obuku (aktivno trazenje posla).

Odrzan je 1 izlet za 50 osi i uspostavljena je kohezija i medjusobna  povezanost  osi.

Odrzana su 2 sahovska turnira na Zvezdari. 

Odrzan je festival proze i poezije u velikoj sali Gradske skupstine – Starog dvora  pod nazivom ,, Krilate  reci” sa 30 učesnika i 180 posetilaca

Odrzane su psiholoske radionice za 10 osi a preko 30 osi je pruzena  psiholoska  podrska  u vreme korone .

Odrzane su Nutricionisticke radionice za 10 OSI 

U VREME  KORONE  POMOC JE PRUZENA PREKO 30 OSI Psiholog  Biljana Talijan  Vasic je predstavila rad sa korisnicima ,.Milka  Raićević je predstavila   program  rada  nutricionističkih  radionica .

Konferenciji su prisustvovali clanovi Gradske skupstine, predstavnici Sekretarijata za socijalnu zastitu Beograda, predstavnici Nacionalne sluzbe za zaposljavanje kao i predstavnici organozacija civilnog drustva.


Posle  konferencije  posluzen je  koktel.

Tags: No tags

Comments are closed.